Missie

Stichting Klein Podium is in 2002 in Roosendaal opgericht door een groep zangers die vooral gevarieerde muziekproducties ten gehore willen brengen.

De stichting heeft zich als doel gesteld de belangstelling te bevorderen voor muziekuitvoeringen door niet-professionele musici in het algemeen, evenals het verzorgen van kleinschalige uitvoeringen. Klein Podium wil amateurs bijeenbrengen door een podium te bieden om uitvoeringen te verzorgen van voornamelijk klassieke muziek.

Klein Podium streeft ernaar producties te maken variërend van liederenrecitals tot grote opera’s die verkleind worden en zo voor een breed publiek toegankelijk worden. De koppeling tussen muziek en theater staat bij dit laatste hoog in het vaandel.

In 2004 heeft de gemeente Roosendaal in het kader van de Roosendaalse Cultuurprijs aan Stichting Klein Podium de aanmoedigingsprijs toegekend.

Wij zijn op zoek naar uitbreiding. We willen graag in contact komen met mensen die belangstelling hebben voor de klassieke muziek en die mee willen werken aan de organisatie van recitals en voorstellingen. Het is belangrijk dat we nieuwe wegen inslaan, dus nieuwe ideeën zijn ook welkom. Dat kan op gebied van samenwerking met andere verenigingen, organisaties en groepen zijn. En dat hoeven niet persé groepen te zijn op het gebied van muziek.

Klein Podium is bereikbaar via Erik Stevens,  info@kleinpodium.nl